Arròs base d'amanides 

 

 

Arròs blanc

Bullir una tassa (de les de cafè) d'arròs per persona; Si menjau molt i teniu gana, 1 tassa i mitja o dues.

Quan està a punt -12/15 minuts, segons el gust- escórrer-lo i passar-lo per aigua freda perquè quedi ben separat i sense midó.

A partir d'aquí ja podem fer les mescles que vulguem o guardar-lo uns dies dins sa gelera.

 

 

Aquesta recepta, més que una recepta, són idees: Una vegada bullit l'arròs, i ben refrescat per treure-li el midó, el podem mesclar amb qualsevol cosa que ens vengui al cap:

  • Trempó -molt bo a l'estiu.

  • Tomàtiga i tonyina.

  • Anxoves i olives.

  • Pernil dolç o salat.

  • Trossets de pollastre rostit...

  • Pinya tropical i altres fruites...

i afegir-hi salses,

  • Rosa.

  • Maionesa.

  • Tomàtiga...

Amb una mica d'imaginació, podem ampliar la llista, i també fer amanides tèbies o calentes, voltros mateixos